Thursday, January 21, 2010

Salam malam jumaat huhuhu

Salam semua.



Dah lama tak update bloggg..soooooo bz....bz ngan rutin baru as ibu kepada anak sekolah..malam2 kena basuh baju sekolah , sebabnyaaa budak darjah 1 mana tahu nak jaga kebersihan baju..cewahhh ayat.hr2 balik baju sekolah ya Allah kotornyaaa..lepas settle basuh baju sidai baju + tengok dia buat homework...pastu siapkan baju si adik nak gi PASTI.anak kita yang kecik tu dah masuk PASTI huhuhu..tak sampai lagi 4 thn..



pastu siapkan baju awa jugak sebab dia kena transit nursery be4 pi sekolah.sekolah dia petang.dah siap seme.br leh rehat tgk tv jap.main internet jap.pastu tido..memang dah tak larat nak berjaga malam...sebab daily routine memang pack...huhuhu...memang penat...



kat opis banyak sangat kerja...dari pagi sampai petang tak berenti2...nak wat camne dah tanggungjawab buat je ler..

ok jela see u all in next entry bye














1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin