Wednesday, September 18, 2013

wish list almari



ni saya amik dari google..tp dari blog puan bee, google2 keluar ni..hehe...sorry puan bee saya amik letak kat sini plak..ni wishlist saya ni dah lama..harga pun saya dah tahu..tp belum beli lagi hahahah....

sebab saya fikir camne saya nak amik plus camne penghantaran pulak huhuhu...so biarlah dulu...nanti2 la..sebab almari ni tertutup letak apa2 tak nampak sangat.comei kannnnn.....saya skrg dlm proses mengemas rumah deco rumah semula..sebab tu ada beberapa wishlist yang saya nak ....cam ari tu lampu, ni almari..tengokla camne huhuh

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin