Tuesday, January 28, 2014

Berkereta kuda


Salam pagi selasa u ols, di pagi yang tenang ini boleh la nak update blog sekejap...sebabnya all the bosses tak de ok, diaorang ke majlis perutusan tahun baru, so nama2 yang tak terlibat, pls quietly stay at the office hahaha..
so ini gambar masa balik kg ari tu jugak..kitaorang decided nak balik sabtu, tp pikir punya pikir hubby masa hari sblm tu dia demam dan malam sabtu pun demam..so kitaorang pikir rehat jela satu hari lagi bagi rest..ahad baru balik..

so sabtu hubby tanya nak pi mana..ingat nak amik duit je kat ATM last2 pi pantai batu buruk dan naik kuda..masa ni angin sangat kuat kat pantai batu buruk walaupun tengahari tp cuaca sangat cantik tak panas mendung je..hehe


cantik kan....cam fairytale story yang ada princess naik kereta kuda...dan kereta kuda ni hampir sama dgn dalam citer tu...



tp kitaorang naik yang lain hik hik hik..so harga dia rm3 for kids, and rm4 to adults, betulla kot sebab anak kita 4 rm12..jadi kita duaorang jadi rm20 so betulla tu rm4


lepas tu budak2 ni nak naik kuda plak..kata nya kuda padi....yang ni pun rm3 sorang


yang ni pun kuda yang sama la....umur kuda ni 3 year and half...kecik lagi..


ini la gambar dalam keta kuda


suka benor azzahra


enjoy...


awatif pun naik kuda..tp gambar tak de kat kita plak....dalam kamera hubby rasanya...so sapa2 yang dtg terengganu nak merasa naik kereta kuda silakan ke pantai batu buruk..ok bye,....

0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin