Thursday, January 30, 2014

kalau dah mula membaca

Itu yang saya takut ...hik hik hik..novel bukan aku tak cinta tu...makin lama baca..makin terasa nak habiskan...so hari ni bawak la jugak novel tu....ok kita janji lepas habis novel ni..kita akan start buat assignment hahaha......

today is thursday, so tomorrow is holiday, i'm waiting for holiday actually, masa untuk meregangkan semua urat2 berehat dan since tak kemana-mana cuti ni kita decided nak kemas rumah, mungkin akan ke pantai dengan anak2 , having fun there, bg main air...cuti2 ni kesian la plak..kalau tak kemana-mana kan....


okla nanti sambung lagi ,..nak buat kerja..kalau ada masa boleh habis kan novel tu huhuhu

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin