Tuesday, December 16, 2014

best ke ada orang ketiga hmmmmm

Korang...sekarang banyak kes...curang....lelaki jumpa pompuan yang dah kawin..atau pompuan jumpa lelaki yang dah kawin..atau laki orang jumpa bini orang...hmmmmmmm

ok sekarang ni persoalannya best ke ada orang ke tiga..my point of view...tak best...langsung...perasaan sedikit akan terganggu ..yelah rindu merindu hmmm...pastu mula la kan menyesal....pastu kan..nak layan yang sana merajuk..yang kat sini pun nak dijaga hati....susah kan..baikla jaga hati orang yang dah ada bersama dgn kita...appreciate your partner..she/he adalah jodoh u yang ditetapkan di syurga

jangan terbawak2 ye korang tak best ada orang ketiga....jagala pasangan yang ada di depan mata tu...Allah jadikan jodoh tu yang terbaik kecualilah korang ada masalah dah awal2 nya..dan kedatangan orang ke tiga ni penyelamat tu..lain..tp kalau dah tak de masalah jangan la cari masalah.....

tak kiralah apa alasan di sebelah orang ke tiga tu.bekas kekasih ke apa ke...yang baru jumpa ke apa ke...yang terasa lagi baik..yelah selagi tak dapat baik la kan akan nampak baik sangat2...hati kena kuat..nak berkawan boleh..lebih2 is no la...

pastu ada jugak kes....jumpa kat FB la..apa la ...takyah la layan sangat....masa layan2 tu jela best..masa realiti nya tak best sangat pun baik la..bermanja dengan pasangan kat umah...she or he's the one yang you choose to married...pastu plak...memang la kadang2 bosan...paham...tapi apa yang menyebabkan bosan tu....semaikan semula sayang tu....ooo mungkin dah tak lawa tak hensem.,.pe de hal ngan kecantikan tu seme..yang penting hati..jagala keharmonian rumah tangga korang...pls la...

kalau betul tak de jodoh...tu lain la..hmmm.....kecuali la lelaki dia berhak la kawin lagi satu tp kena ada sebab why you nak kawin lagi satu..kalau pasangan ok..on jela kan......


ye..kenapa keluarkan entry ni....hmmm dugaan tu datang pelbagai bentuk....kalau korang paham paham la kan..kalau tak paham tak pe..yang penting korang paham apa yang nak disampaikan....

pesanan akhir...one day you'll realize you lost diamond while too bz collecting....



0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin