Tuesday, September 22, 2015

salam pagi selasa 22092015

salam ols...

tak lama lagi raya aidiladha..alahai..tak balik plak rasanya tahun ni...masuk tahun ni dah 3 tahun tak balik raya haji. huhuhuhu nangissss,...sedihhh.....ada jugak kat opis yang cuti seminggu minggu ni..i is jelly ok...huhuhu...


sementara tu tengokla makanan kat food court nilai nama food court tu MMA ada spagetti ni aduhai...rasa nak repeat..tp tula masalahnya kedai ni...dia bukak suka hati dia,..kadang2 bukak ,..bila kita order tak de..tak pernah nya lah ada....alasan dia boss tak datang bukak peti...buat apa bukak kalau boss tak datang lagi..dah bukak semestinya la orang nak order,..nak berniaga buat cara nak berniaga.
(marah plak).tp spagetti ni sangat sedapp...



harap2 boleh makan lagi ....

okla korang..mood nak raya dah datang....erti kata lain..mood malas..heheh..okla see u....when i see u

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin