Monday, October 26, 2015

being creative


Ammar memang suka main plastisin skrg ni...dan dia akan mintak kita buat mcm2 bentuk..since dia pun tak reti nak buat bentuk...suruh buat kapal terbang la, kereta la....
last2 mak dia yang sgt obses pada bunga ros...gi buat bunga la..plak..nasib baik dia tak marah ..hahaha....yang bestnya azzahra pun nak belajar camne buat bunga ros ngan kita.,...rupanya ada bakat...agaknya dari arwah mak..sebab arwah mak suka kerja2 creative ni mengayam seme..cuma anak dia yang tak berapa nak pandai...


so this is rose ye kengkawan



comei dak???


ni kucing ye kengkawan..nak gelak la tu ...jangan gelak ok...tutup mulut....
kita tahu la kita tak pandai huhuhuhu.....sambil lap2 air mata....

okla korang bye bye...

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin