Friday, July 14, 2017

salam pagi jumaat 14 julai 2017

salam korang....dah jumaat dah kan...alhamdulillah..esok pun kita ada appointment kat spital pagi....esok tak de plak jemputan..tak tanya anak2 lagi,...kot2 sapa plak dah kengkawan yg buat open house...yela kadang2 last minute je cam minggu lepas...ammar minta kita buat open house ya Allah tak pernah nak buat keadaan rumah tu amat menyedihkan huhuhu..dengan kita tak sihat..jadi ...rumah tak berapa nak kemas..jeles tengok rumah orang lain cantik2 bagila kita masa untuk mengemas..keluar pagi2 6:30 balik 7:30mlm mana la sempat hmmmm......duk mengisahkan rutin hari2 je...camne nak mengemas....harap2 Allah beri kekuatan untuk mengemas....

hari ni jumaat jangan lupa baca surah al kahfi...ok la korang see ya..when i see ya..bye

0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin