Friday, May 9, 2008

My "things"

ni pulak...lain2 changes ....hehe...candles again tp kali ni lain sket...ditempah khas tu bukan main2 hehehe......dan telur2 tu dibeli dari jualan puspanita hehe..tray tu so special sebab hand drawing...my precious collection hehe. Ok la that's all for now..ade lagi banyak gambar nak upload..nanti kita amik masa untuk upload lagi sekarang ni anak yang kecik tgh tidur ..kebetulan hubby pun kerja malam ni..so inila masa melayan blog...hehehe


ni pula ade lah my collection of candles..that i bought hehe...semuanya ditampal decals (stickers) ..hehe...bawah tu knitted doilies..i love it so much..skrg ni br nak belajar kniiting...dah tua2 baru nak asah bakat..poor me..heheh

ok, ni ade lah 1st topiary yang kita buat...kita ingatkan kita tak de bakat nak buat flower arrangement..rupanya ada sikit kot "bakat" yang arwah mak kita punye kita dapat...so this is the result...hehehe..apapun i satisfied because i did it on my own...










ok...malam ni..kita akan upload pics..item2 yang kita beli untuk merealisasikan my dreams..to put some "english" at my house..hehe..kat atas ade lah 1st item yang kita beli mirror mirror on the wall..hehe..dan disebelahnya ade lah...my 1st changes...masa mula2 tu tak de apa2 kat atas table corner tu..hanya setakat frame gambar sahaja...after that, kita beli barang vantage masa tu ade sale...dan kita letak kat situ..hanya itu pun barang vantage yang kita ade,..dan kita put napkin or doily kat atas tu..nampak berseri sedikit hehehe





1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin