Saturday, August 2, 2008

Today at 02.08.2008

salam,

hr ni tak de mood la..walaupun dah lunch..dgn perangai anak2 kadang2 merimaskan..hmm..tp apapun ku tetap sayangkan diaorang ni...yang buat hotnya ade ke dah bg whiteboard tulis2 tu dia tetap conteng kat dinding...sakit hati woooo...dahla bukan rumah sendiri...kuarters la..kuarters...nak cat balik pun susah bukannya tahu code cat tu...ish bdk2 ni..tu yang buat mood jadi swing...whiteboard kat atas dia pergi conteng kat bawah whiteboard dah la guna marker lak tu...aiiiiii geramnye la...ni kita dah merajuk..(bkn anak yang merajuk kena marah, umi dia yang merajuk ahaks hehehe) ...biar diaorang kat luar..kita kat bilik sengsorang...sign off dulu...lagipun tak de menda nak tunjuk hehe...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin