Tuesday, September 9, 2008

Changes in My blog


kengkawan ku sekelian..kita dah tukar dah isi kat dalam shelf ni...sebab ade kengkawan yang komen tak sesuai letak my "masterpiece" kat situ hehehe...spt posting sebelum ni kita pun kata sekejap je benda alah tu kat situ heheheh..okeh ...kita dah tukar dah..nak komen lagi...boleh..silakan ahaks..


Kalau korang semua perasan dah banyak perubahan yang kita buat pada blog ni ..kita buat clean up semalam...buang mana2 yang tak perlu..dan ade yang kita tambah hari ni...spt slide kat sebelah...hehe...dan header bertukar dari 2 minggu lepas lagik...kita skrg tengah buat penambah baikan pada blog ni..tengah terpikir nak tukar template..tp belum ade masa nak godek2 coding HTML...nanti la kita buat try and error dulu...





ok tadi berbuka simple je..tak de amik gambar....cuma goreng pedal je ptg tadi dan beli sate untuk anak2 ..air pun cuma air soya dan honey dew....ok la..setakat ni dulu
ok....

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin