Thursday, November 27, 2008

Kena tag dengan Ogy..heheh....

kali ni kena tag ngan Ogy

kita berbesar hatiii nak buat heheheheh

10 weird things/habits/littleknown facts about me:

1. Suka main internet berjam2 lamanya takpe...kalau berjauhan dari PC pun tak leh lama2
2. Suka sangat dengan chocolate, biskut chocolate, aiskrim chocolate..apa saje yang namanya ade chocolate...
3. Suka dengan pantai, hujan(bukanla yang lebat), air terjun
4. Suka dengar lagu industan(termasuk citer nustan), lagu korea, lagu hongkong, lagu arab walaupun tak paham maksud..lagu melayu kurang
5. Suka berjalan2...lepas makan pun nak berjalan..ni hubby memang marah...sebab nak pergi berjalan tak de tujuan
6. Suka tgk roses, in love with roses..ataupun bunga yang cantik2
7. Suka shopping..ni memang habit yang seronok..walaupun asyik kena marah..hehehe....beli brg english style, beli baju, paling suka beli tudung
8. Suka masak jugak..tp bila anak2 tak makan..rasa cam tak berbaloi..baik mkn kat luar
9. Actually kita suka tulis cerpen,karang pantun, berpantun(pernah masuk pertandingan pantun),menyanyi(pernah masuk pertandingan drama masa kerja kat HUSM)..pernah jugak cerpen kita kita hantar dalam internet ni..dan ade yang masukkan kita punye cerpen dalam blog dia..hehe.
10. Lately minat giler ngan Tropicana twister perisa oren..aduiii addicted dibuatnye...hari2 beli kat kedai stationery kat bawah ni..korang..kedai stationery pun jual air tau hehe



kita nak tag sapa ek

1) Noni - i tag u..tauuuuu...nanti buat ye
2) Fawa

2 org je heheh


4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin