Friday, November 28, 2008

Today at 28.11.2008

Salam pg jumaat,

hooraaaaayyyyyyyy...esok cutiiiiii...boleh rehat..dahla minggu lepas weekend kerja..so minggu ni la kan..merehatkan diri...baru lepas bekpes...dan minum tropicana twister..hehehe...memang ku addicted..hehe....

ok semalam. balik2 rumah dalam keadaan ujan lebat..amik anak semua, pergila makan kat MCDonald..sebab adik ipar ade..nak makan kat lain..ujan..jadinye malas..so baik makan kat MCD sah2 dalam bangunan..so tak de la kena ujan...lepas makan2 kita gi ROMANTIKA..kat selayang Mall ade ROMANTIKA..so kita masuk ..beli bell sepasang...hehe...kita berkenan kat Mug dan cawan dia..tp tak pela budget bulan depan..hehe...

pastu grab handbag..dah lama nak beli handbag..since yang dah lama tu pun dah rosak..semalam baru dapat beli...biasala kan...nak ajak hubby gi kat tempat handbag bukannye senang..lagipun kita beli bukannya yang mahal..bawah rm50 ko..heheheh....so dapatla satu...gambo lupa nak amik.nanti senang2 kita snap..

pastu masuk giant..kita sambar inner shine pati berry..untuk mata..yela kan..mata ku rabunnnn....dulu pakai contact lense...lately dah malas pakai...so pakaila spek mata....yang bestnye dia ade promotion...dalam satu box tu ade 12 botol + 1 mug vantage..wah memang berbaloiiiii la....innershine pati berry ni dia agak masam sket..kita pun dah try inner shine pati prune..tu memang best..manis jek..esok ko bersedia la..mesti buang air beberapa kali..memang lawas la perut minum inner shine pati prune tu..bagus untuk sistem penghadaman..tp mahal..kita sekali sekala je beli heheheh

ok yang tu je...nanti2 la kita bebel lagi..bye...

5 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin