Sunday, November 30, 2008

Today at 30.11.2008

Salam hr ahad,



hr ni tak de apa2 plan...kita masak nasi lemak untuk bekfes, pastu tengahari pergi jamuan kahwin..kat bawah...hehehe..kat bawah mana tu..kat bawah apartment ni je ...ade org kawin..tuan rumah jemput..takkan tak pergi pulak..tak best la plak kan...lepas tu ajak hubby gi basuh keta..memang dah teruk keta tu..yela ....dah lama tak basuh....dengan anak2 makan kat dlm keta..makanan merata2..pastu musim hujan sekarang...carpet tu macam ade bau basah..bau yang tak best...hmmmm....sebab tu la haruk jugak hubby gi basuh ...kita gi kat setiawangsa lagi...basuh keta



ok setakat tu je lain kali sambung lagi ek...till then..bye......

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin