Monday, December 1, 2008

Today at 01.12.2008

Salam pg isnin,

wah..hr ni dah 1 hb dah..sekejapnye masa berlalu..ni dah bekpes dah....hr ni monday blues la..rasa malas je ..padahal banyak kerja nak kena settle ni....aduiillaaaa...mood malas dah datang...nak kena buat claim lagi...pastu nak tolong diaorang ni buat programming ...pastu dengan kerja2 kita lagi...nak apply cuti lagi ...kita memang tak balik kg...tp..nursery anak2 tutup selasa tu..so terpaksa la amik cuti...bencii la...cewahhh cam suka sangat pi kerja...masalahnya cuti kita tinggal beberapa hr lagi ek..aduiillaaaa.....


ok la apa lagi ek nak citer...hmmm...dah tak de citerla ..lain kali la plak..ek....minggu depan dah nak raya haji ,...cepat je masa berlalu...tapi tak best...tak balik kg..:(...ok la...till then bye...

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin