Thursday, December 18, 2008

Happy birthday to My lovely daughter-Nur Awatif


Today is my daughter's birthday..kita dah prepare hadiah untuk dia..akan bg kat dia malam ni..hehe...hope she like it hehe..since pink is her favourite color hehe..sama ngan ummi dia..so the present should be pink also hehe..semalam dah siapkan goodie bag untuk di bawak ke nursery..cake pun dah beli..tp bukan untuk dibawa ke nursery sebab end of the day dia mesti mengeluh..dia kata cake tu dia tak dapat nak makan..tak cukup..so kita decide tak yah bawak kek ke nursery..so birthday cake nanti akan di makan malam ni..celebrate kecil2 ..hehe
ok tu saje..nanti malam ni kita snap apa yang patut hehe...ok apapun..kita sayangkan dia sangat2 ..semoga dia menjadi muslimah sejati dan dengar dan patuh pada umi dan abah dia..responsible to her siblings...yang tu je penting..sebab she the eldest...camne pun kena tunjukkan teladan yang baik pada adik2..hehe
besides, ni la last celebration yang perlu disambut untuk tahun ni hehe..perasan tak kome2 semua(peghak la plak, asyik cakap peghak je..nape ye..ni mesti sbb dengar Kak engku duk celoteh kat sinar FM...hehhe)..kita start ngan befday azzahra bulan 8, befday aimin bulan 9, befday hubby bulan 10, befday kita bulan 11 dan befday awatif bulan 12..so berakhirla celebration untuk 5 bulan berturut2 hehehe....so tahun depan..start bulan 8 balik hehehe

5 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin