Monday, December 8, 2008

SOGO oh SOGO

Ptg sabtu ari tu gi SOGO...hehe..pg tu..ajak hubby pi jalan2..hubby pun cakap..jom pi jalan2 naik komuter..pastu sebenarnya memang nak propose benda yang sama pun..jalan2 naik komuter ke SOGO hehe..kitaorang pun pergila..tak beli satu apa pun..memang jalan2 sesungguhnye...pastu gi makan kat foodcourt SOGO ....yang tu je..terpegun tengok hiasan kat SOGO tu cantik giloss ko..sesuai ngan jiwa ku yang english tu..pembetulan..kita tak dela suka pada pokok krismas..kita cuma suka pd hiasan..iaitu bunga2 pink dan putih yang menghiasi setiap tingkat sogo ..ceeewahh ayat ehehehe


ni tak leh nak amik gambar penuh..cantik betul cage ni..aduiii....sempatla amik gambar adik



cantik pokok2 ni...adui gambar gelap dan gegar2 hehe





nipun gambar gegar..sebab ade org kat belakang..dah sibuk cakap.."excuse me" nak lalu la tu hehe


cantik nyeeeeeeee aduiilla..."letak kat umah saya boleh lepas ni "heheh...



ni la stesen Komuter SEGAMBUT ehheheh
stesen ni belakang umah kita je
ok yang tu je tayangan utk mlm ni ehhe




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin