Tuesday, December 9, 2008

Today at 09.12.2008

Salam hr selasa,

Hr ni kita cuti lagi...kena jaga si budak kecik tu ...nursery dia tutup ari ni... hehehe..ok la dia ngan kita ngan abah dia..abah dia MC...pastu asyik tanya kakak dia mana je..bila bgtau kakak dia gi sekolah..siap tanya pulak "napa awa gi sekoyah"..dia tak de kawan nak main..jap2 tanya awa...main2 kejap..tanya awa plak..sian dia..hehe....

hr ni panaskan yang semalam punye..je..tak de masak lagi..tengokla petang2 sket...hehe..malas la pulak nak masak ehehe....

okla setakat tu je..mujur ari ni panas...semalam dari pagi ujan...nak keluar pun tak best..ok latak de apa dah nak citer till then bye...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin