Thursday, December 4, 2008

Today at 04.12.2008

Salam pg khamis.

Tak jadila nak puasa hari ni..tak de apa nak sahur..kita memang ade beli makanan..tp buah durian..takkan nak makan durian nak sahur..aduii bila nak start balik ni..tolonnnnn.....minggu depan raya haji..tak leh nak start dah..ate..bilanye...hehehe (jadi oghang peghak) hehehe....

semalam balik..hubby siap2 bgtau..yang dia kena amik gambar untuk buat passcard baru..selepas makan..kat kedai makan dekat area2 rumah..terus pergi Tesco..dulu ade tempat yang boleh amik gambar(kedai gambar laaaa) tauuuu....pastu tgk2 semalam dah tutup ko...ish ish..tp memang nak shopping pun..so shopping apa yang patut...pastu kita pun sempat grab 2 tudung..tudung instant yang ala2 munawwarah tu hehe....rm25 satu..skrg ni tengah pakai..hehe...gambar lupa nak snap..nak snap masa kita pakai mls la plak..

ok la setakat ni dulu..len kali plak..till then bye..

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin