Sunday, December 21, 2008

Today at 21.11.2008

Salam ahad,

hr ni bz sket...pg tadi keluo..pi bekfes kat mamak...pastu hantar adik balik USIM nilai...
memang ade yang kita tak puas hati ngan USIM ni...dahla ari ni 1st day diaorang register balik selepas cuti..mestila banyak barang yang nak di bawak balik ke asrama..pastu pak Guard sengal tu tak bagi kitaorang masuk dalam untuk hantar barang.dia suruh student bawak sendiri barang masuk kat asrama ..ahli keluarga perempuan saje dibenarkan...apala sengal sangat pak guard tu..mestila banyak barang nak bawak balik asrama..pastu nak ikut kudrat pompuan yang nak bawak semua barang tu, berapa kali nak angkut...bukan kitaorang saje tau...semua yang hantar tak dapat masuk untuk hantar barang..apa ke mengarut pengurusan USIM tu..takkan la ade ahli keluarga yang lelaki nak masuk asrama pompuan..diaorang pun tahu jugak dah sah2 pun USIM..takkan kitaorang tak faham diaorang punye law...sampaikan ade mak bapak yang amik gambar pak guard tu agak nya diaorang nak buat aduan kot..dah la tengah2 panas..kesian student2 angkut barang diaoarang..kita tgk banyak gak barang budak2 ni..bukannya sket2..yela bukannya balik weekend tapi balik bercuti semester...U lain pun tak macam ni laaaaa.....kalau pengurusan USIM nak baca baca la...tp memang bangang sapa2 yang keluarkan arahan tak dibenarkan kenderaan masuk untuk hantar barang..nasib baik kita ade..dibuatnye hubby je yang ade..camne adik ipar nak angkut barang2 dia yang banyak tu..dahla asrama bukannye dekat ngan gate pak guard tu..jauh sket...nasib baik dapat tingkat bawah sekali..kalau semester lepas..dapat tingkat atas ..bayang kan nak menapak dari tempat pak guard ke asrama dengan barang2 pastu nak naik tangga ke bilik lagi...tak pikir ke...apadaaaaaaaaaaa...sakit hati tau....hubby kita marah bukan main...yela...dahla bawak PC tu bawak balik..dibuatnya rosak CPU tu sapa nak ganti..pak Guard tu ke nak gantiiii.....ish ish ish..ntahla..tp memang tak puas hati sangatttt

pastu lepas hantar barang, kita ajak adik ipar ikut kitaorang gi PD...hehe untuk lepas kan tension...dalam 2 jam kat PD kitaorang balik..antar adik ipar..kita terus balik ke umah..kejap lagi nak keluo makan malam..pulak...kita tak masak la..tak larat la ...ok till then see u in next entry...

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin