Tuesday, December 2, 2008

Why Pizzaaaa why??

Ok la...asyik asyik pizza..tak de tempat lain ke nak makan..heheh....mesti ada yang cakap gitu hehe..

okla sebenarnya..kita 1st time dating ngan hubby kat Pizza Hut .kuala terengganu.hehe,...yela sorang kerja KL..sorang kerja kat Kelantan..kat mana kita nak jumpa..harusla kat Terengganu..lepas masing2 balik...hehe...jadinye kat situla tempatnye.. kat KT masa tu mana ade tempat best nak dating..KFC 2 tempat, A&W satu tempat lain2 semua tak de..PIZZA HUT la yang baru bukak masa tu...jadinye malu2 makan kat PIZZA HUT tu..yela dulu tak makan ngan tangan..makan ngan pisau dan garpu..ingat best ke nak ctrl ayu lagi..nak makan pizza lagi ngan sudu ngan garpu..mujur tak de apa2 adegan yang berlaku...skrg ni belasah makan pakai tangan je

pastu yang bestnya kan hehe...lepas abis makan semue..hubby pun nak bayarla..pastu kan...dia nak bayar guna kedit kad...tp kan masa tu kat KT ni kolot sket..org tak berapa ramai guna kedit kad..so tak leh nak bayar....memang lama la nak tunggu nak settlekan bayaran tu..last2 org tu cakap..tak leh nak bayar guna kedit kad..last2 hubby kuarkan duit jugak...hehheh..memang kelako la masa tu..mujur ade duit kan B.hehe kalau tak..mesti duit aku jugak yang keluo..

pastu hubby hantar kita ke stesen bas kuala Terengganu, sebab kita nak naik bas ke kelantan dalam kul 5:30ptg masa tu..dan hubby bagi hadaih..masa tula 1st time hubby bagi hadiah..dia bagi hadiah kain pasang untuk buat baju...tapi sayangnya kain tu..kita dah tak leh nak pakai..sebab kena Iron..berlubang ko...tak tahula iron camne masa tu..nak cepat kot ..takpela kan B, skrg ni kita dah banyak baju lain pon..hehehe....tp baju tu tetap hang cantik2 dalam almari kat kg..hehe....

okla yang tu jela citer kita...tak best pun..tp tu kenangan kita..heheh

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin