Friday, January 16, 2009

Today at 16.01.2009

Salam pg jumaat...

hr ni tak best..tak leh berpoya2..kerja banyak..hehehe..lagipun hr ni org dari putrajaya nak tgk sistem kitaorang ..adui lagi la banyak benda nak kena buat..takpela slow2 la..ehehe

oh ya kalau jadi nak balik kg ni..almaklumler..kg kat kuala terengganu..p36 ehhehe...jadinye esok kena mengundi...kalau jadi balik malam ni ler..aduhai abisla diet...hehe..balik kg tak leh nak diet weiiii..makanan sedap2 dush dush...hehe..tak leh nak tahan..asyik nak makan aje,...heheh..semua benda atas meja tu semua nak rasa hehehe..apa lagi kalau laksa terengganu kuah merah aduiii..terliur2...hehe...kita memang suka semua jenis laksa...kakak ipar dah tahu adik ipar dia ni suka makan laksa kuah merah, laksa pineng dan laksa kuah putih..heheh,...jadinye dia akan belikan untuk kita la..biasa yang kita jarang makan..laksa kuah merah..dia akan belikan la..penuh satu meja dengan makanan kalau bekfes heheh

cakap pasal makanan la plak hehe....oh ya sekarang ni dalam usaha nak diet..kita beli dumbell baru..dumbell lama cuma ade sebelah je...pastu hubby pun sama dia beli jugak tp bukan dumbell..apa ntah pemberat yang boleh letak kat tangan tu..apa nama ye..tak tgk lak kat kotak dia..pastu beli cd workout paula abdul..best gak..tp selalu tak abis..sebab step dia tak leh nak ikut sangat hehehe....nanti nak cari yang boleh ikut...boleh tak korang suggest cd apa yang best utk buat workout ..nak gi carik la ....

okla setakat ni dulu..bye...see u in next entry..


8 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin