Thursday, April 9, 2009

Tonight at 09.04.2009


salam all,


malam ni br ade masa nak update ..ni br lepas berellip...penat weii.gigil kaki ku..cewahhhh haha...boleh berehat lepas ni..sebab baju dah masuk dalam washing machine..dah angkat baju..semua dah settle..ni tengah berehat..solat pun dah..settle..maghrib dan isyak settle hehehe.....cuma nak settlekan baju bebudak ni jap lagi..yang ni selalunye buat lambat...
apa nak citer ek...PM baru dah keluarkan senarai kabinet terbaru...semoga new cabinet ni dapat menjalankan tugas yang terbaik untuk rakyat..tak yahla kita senaraikan new cabinet sebab rasanya semua dah tahu kan...
tadi selepas dinner , sempatla ke pasar malam..beli sayur2an untuk masak esok..malam ni tak masak..makan kat luar...pastu sempat grab wedges untuk pakai ke opis..kita simple2 je ke opis..kasut simpan siap2 kat opis..guna untuk meeting saje..hehe...yang lain sandal la..kelepuk kelepak kat opis tu...heheh...rm15 je pun..hehe...
okla see u all in next entry...bye..bunga mawar kat atas tu saje je letak..supaya entry ni nampak "lively" hehe






e.

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin