Friday, June 5, 2009

friday is close to weekend yeehaaaa

salam all,

hr ni jumaat...esok dah weekend..yahooo....boleh rehat2..ye ke? heheh....
hmm apa nak citer ek...tadi temankan opis mate ke sogo..penuh org kat sogo..biasalah kan cuti sekolah hehe..tadi pergi tempat bonia, sembonia, calvin klein, saje je la menengok2 heheh..kita ade gak berkenan ngan handbag kat situ..pulus tak mengizinkan huhuhu..yela harga nye 100-1000..fuhhh hehehe....tp kita rasa nak grab beg GUESS la..tunggu la kalau ade rezeki boleh la grab hehe...kot2 mr hubby nak sponsor hehe

semalam buat cardio dalam 20 minute..pastu sambung pilates for abs 10 minutes..cukupla 30 minutes..badan kita lemah2 la skrg ni tak cukup rehat kot..hmmm....tu yang cut masa workout sket....supaya tak penat sangat ...

td baca blog Bim..cabaran TBL dah bermula..the biggest loser..ade sorang blogger nama dia KASEH anjurkan TBL ni.....kita jadi Silent Reader je kat blog KASEH ..tak sempat lagi nak tegur dia..ehheh..kita malas la nak masuk TBL..kenapa? biarlah rahsia...sebab kita rasa kita enjoy ngan cara kita skrg...kita rasa comfortable ngan cara kita diet...dan alhamdulillah pg ni kita dah boleh pakai baju yang kite beli raya lepas yang ketat giler..malu nak pakai masa raya tu..dok tunggu2 bila la leh pakai..last2 hr ni dah boleh pakai...syukur alhamdulillah..so kita akan teruskan lagi diet ngan cara kita..biar slow tp nampak result ,..huhuhu

okla semua...see u all in next entry...dah tak de apa nak update dah ...hehe







2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin