Monday, June 8, 2009

Monday morning




damai kan??

sejuk je rasa...tp hr ni kita monday blues ngantuk je rasa heheheh....biasalah kan...monday...rasa cam tak puas je cuti,...huhuhu

apa kita buat weekend?? sabtu .pg masak bihun putih, pastu tengahari gi kenduri rumah kawan hubby..dia buat house warming...pastu berjalan2 ke JJ AU2, beli barang2 nak buat spaghetti dinner tu, carik mince meat, prego, spaghetti..tp salah plak pergi beli angel hair jadinye halus je jadinye hehe..takpela ok la kan...setakat nak makan sendiri...siap beli baju tido si adik tu....

pastu ahad..tak gi mana2...tengahari masak...nasi, sup ayam, telur dadar yang tu je...pastu petang ke TESCO cari barang2 nak masak plak minggu ni...hehe...skrg ni kita masak okeh..heheh..sebab nya si kakak tu...asyik nak makan kat umah je..kalau tanya nak makan apa...nak makan kat umah...makan nasi yang ummi masak..aduiii sabo je lerrrr......kadang2 penat gak sebab minggu lepas hampir setiap ari masa kat umah cuma khamis je makan kat luar tu yang dia ngada2 tu hehehe...cuma kalau masak ni payah sketla nak ctrl portion yela bayangkan kita masak..pastu nanti ade yang tak habis..kenala jugak habiskan..sayang..nanti membazir la plak..camne tuh...hmmmm

okla u olls. setakat ni dulu..see u in next entry ...bye...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin