Tuesday, June 9, 2009

Salam pg selasa

Salam semua,



ni br lepas bekpes...apa nak citer ek...tak de sangat apa nak citer sebenarnya,...
sebab kita pun boring gak ni duk kat opis...heheh...biasala kan...kadang2 ade kerja kadang2 tak de kerja langsung..nak wat camne...

semalam for dinner kita msak tomyam..kita sekarang ni begitu malas nak amik gambar..sebab nak transfer lagi..ntah la mood belum ade..sebenarnya ade gak amik gambar tapi tak transfer2 lagi...tu la kan..tak leh jadi blogger tegar dah..dah kena retire ni hehehe....

disebabkan masak tomyam malam semalam..kenala masak nasi ...tp tomyam yang versi tak pedas langsung hahah...nak suruh anak2 makan..terpaksala..kita kena letak lada hitam..sebab rasanya tak best kalau tak pedas...tp semalam amik gakla nasi sket..nak wat camne kan...susah jugak nak ctrl portion bila dah masak huhuhu...

sempatla cover ngan poco2 nye exercise + kagel...yang tu jela ..

okla see u all in next entry ..bye....







3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin