Thursday, June 25, 2009

Hr ni kan hr gaji ..huhuhu

Salam All,

Gaji ooo Gaji..hr ni gaji la...tp sama jugakla kekdah nye..akan diagih2 kan jugak..bila la gaji nak bertambah ye...heheheh...

kite sebenarnya dalam perkiraan nak sambung study ni...tp tak tau kat mana... 2, 3 ari ni duk survey OUM.. tp cam tak best plak..ramai yang kata tak best kat KL ni..kalau cawangan ok...nak masuk space UTM..masa terlalu pack... sebab OUM je yang flexible masa dia..entahla tak pikir lagi la..nak buat full time ok gak...tak de la terkejar2...insyaAllah paling awal kita akan sambung awal tahun depan...sebab kerja pun boring gak...baik sambung study...heheheh....ade plak cam tu kan...untuk kebaikan masa depan apa salahnye...heheh

ni br lepas bekpes, kenyang la plak..ingat jap2 lagi nak gi bank la...tak de la kerja lain mengambil duit la keroje nye...

okla u ols..setakat tu jela..

see u in next entry..bye...



4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin