Monday, June 15, 2009

Kitchen cabinet

Salam semua, act, kita tengah atau sedang lagi menyurvey..ayat apa ni hehehe....KC untuk umah kita kat Nilai tu...dalam kepala kita english style la kan..tp pikir balik..kena berdiri atas muka bumi yang nyata..anak kita tu kecik2 lagi nanti kan..finger print di mana2 hehehe...kalau boleh nak sangat KC warna putih tp memandang kan tak de dapur kering , hanya akan ade dapur basah so baik la buat warna2 cam kat bawah ni..hehehe





lawa gak warna KC ni kan..huhuhu



haaaa ni yang kita berkenan huhuhu


bestkan dapur luas cam ni..kita minat pesen yang cam ni la..at least nampak tersusun dan kemas...


huhuhuh...my favorite ni tp kena berpikir agak panjang atau mungkin lebih panjang lagi hehehe





ni pun...hehehe...nak buat camne...anak2 kecik lag weiiiii ehehehhe




tp mungkin kita akan buat yang camni je la..hehehe...ok gak kan yang ni heheh



okla setakat ni dulu...see u all in next entry




3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin