Monday, June 15, 2009

sofa plak









l love this kind of sofa..tp tula ..putih jugak kat mata ni ..ish..ish...i cannot do anything about it..nak buat camne bila dah minat english style huhuhu...tp bila la nak pakai sofa putih...hmmm...tp apapun satu hari nanti nak beli jugak..ingat tu mr hubby..nak jugak hehe..(tetiba plak paksa2 org heheheh)...sabar jela ye..heheh
tak de cite hr ni la monday kan...semalam kita masak nasi goreng pagi...petang masak nasi ayam sampaila ke malam..pastu apa ke jadahnye setelah melihat chef kamarul dalam ala carte NTV7 masa tu ngan sheila OIAM..dia buat kuah durian ngan kuih jala..kita dah lama tak makan kuah durian...petang semalam pi TESCO cari barang2 dapur..tak de durian kat situ..mulut dah terliur dah ni..hubby kata cuba cari kat tempat kita iaitu area2 rumah kita...tak dela..ala dah frust dah pi kedai runcit..frust jugakkk takde...pastu ajak hubby pi tgk kat area segambut dalam..tak de jugak gerai jual buah tu..sakit ati ...tp mulut nak jugak..sampai hubby kata apa...takut aku weii..biar betul ni..cam ngidam plak hehehe...pastu jumpala kat pasar malam segambut adela..durian..belinye sebiji je..durian D24 hehehe....
balik terus buat kuah durian..satu kurang daun pandan lupa la..aduiii takpela..asalkan rasanye sedap..oraitla...ehhehe....pastu lepas makan nasi...makanla roti + kuah durian hehe...tgk tu diet pun ntah kemana..takpela,,..hr ni start balik huhuhu...tak de gambar plak..lupa nak amik ehhe
ok bye...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin