Wednesday, June 3, 2009

Today at 03.06.2009

Salam pg rabu,

apa nak citer ek...tak de apa2 yang menarik ler...tp nak update gak...huhuhu....sebab dah boring tak de kerja..bukanla tak de kerja..tp sibuk solve branch problems je...cuma kerja2 yang melibatkan programming belum ade...kita ni kerja bukan sekadar buat programming tp masalah2 branch kene settle jugak..dan terlibat jugak ngan agensi2 lain cam polis semua tu hehe..jadi selalunye ade la polis akan call..heheh....

semalam sempat buat pilates...dalam 30 minute sebab nak ke TESCO cari bag awa nak bawak gi nursery beg dah rosak..tak sampai setengah tahun ..mcm2 budak2 ni....biasalah kan...hehe
so dapatla beg dia...dan beli barang2 lain..memang terbeli benda lain jugak ..la..tak de nye beli beg nye.saje....heheh

okla setakat ni dulu la...hmmm...sorila ek..tak de gambar lagik,....huhu..malam ni la..kita nak update pasal shawl dan tudung ariani yang br dibeli..

ok bye..see u all in next entry






2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin