Wednesday, July 8, 2009

Hr ni hr rabu

Salam rabu,

br lepas solat..dan tadi ade jamuan makan untuk kitaorang yang akan bertukar..hmmm......sedihh...tp makan habisss...hahahah...camne tu kata sedih....tak der maknanya kan....nak buat camne makanan tu best...

tadi kita ade la bg sedikit sumbangan...kek secret recipe ..tiramisu...dan kawan kita yang sorang lagi..tu bg kek chocolate indulgence..ok la kan...takkan nak bg diaorang je sumbangkan something..kitaorang nak bg gak...

so apa lagi nak citer..tak de apa dah nak citer kat sini...kita ngantuk ni sebab makan banyak.huhuhu...gambar tak de segan la..sebab jamuan tu untuk kitaorang...pastu makan pun sekali ngan boss..camne nak amik gambar weiii....dah buang tebiat hehe

so baca jela ye..oh ya dikesempatan ni kita nak ucapkan thanks banyak2 pada hubby for the lovely present...heheh....kita sukaa sangat..walaupun terkial2 aku nak guna hahahahha....




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin