Thursday, July 16, 2009

Susahhhh...nyeeeeeee

Salam pg khamis,

Kerja 2 hr kat putrajaya...huh...rasanya tension huhuhuhuhu....adakah anda semua nak tahu apa sebabnye..meh nak bgtau..

masa kita kerja kat KL...boleh bgn lambat sket..hehehe...maknanya selepas azan subuh...la.ni sebelum azan subuh..ni dah balik semula ke zaman mula lapor diri hr tu huhuhu...nak buat camne kan..terima jela..

pastu ke kl sentral dalam 6:15...sebab nak amik train kul 6:35...kot terlepas susah..pastu sampai kat putrajaya..hampir2 kul 7...tunggu bas plak..huhuhu

biasalah bukan senang nak senang,...tp memang tension sket rasa...sebab kena tido awal, bangun awal..kena travel lagi..penat la..ngan anak lagi...tu yang tekanan sket tu...nak kena pindah cepat ni..supaya tak nak rasa tekanan tu ehheheh

okla ek...yang tu jela see u all in next entry...




4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin