Tuesday, July 14, 2009

Today at 14.07.2009

Salam semua,

Hr ni merupakan hr terakhir kita kat opis lama...terkenang masa mula2 lapor diri ..kitaorang semua kena lapor diri di JPA...pastu br tau kat mana ditempatkan...dan lepas tu baru lapor diri di tempat skrg..masa tu kat Putrajaya...kita bertiga...selama hampir sebulan di Putrajaya br la ditempatkan di KL..di bahagian teknologi maklumat di sini...

masa mula2 masuk..pc pun tak de...tp dari sehari ke sehari...makin ade improvement...environment senang nak adapt...semuanye seronot la...takkan la seronot sentiasa mesti jugak ade pahitnya...tp anggap je dugaan nak buat camne kan..huhuhu....tak semua nye perfect..so terima jela..apa yang penting pada kita buat kerja dengan bersungguh2..masa ade kerja..buatla kerja..jangan main2..bila kerja dah siap...br leh main2..kadang2 bila kerja tak siap..nak makan pun tak best...teringat2 ..even sampai kat umah kita still lagi leh pikir coding programming.... nak buat camne...

tp tula kenangan di sini..kita tengokla apa jadi di opis baru nanti..berdebar2 jugak nak pi opis baru esok ni..huhuhu...

okla see u all in next entry..bye...




4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin