Friday, September 11, 2009

Salam hr jumaat

Salam semua,

hr ni alhamdulillah kurang bz nye...tp minggu depan belum tau..banyak lagi kerja belum siap ni...alahai..nak kena buat minit mesyuarat..lagi..sebelum ni tak pernah buat minit mesyuarat..kat sini la plak..mujur la pernah belajar masa belajar2 dulu..bapak punye lama heheheh....yela kerja buat programming mana tahu wat minit
kat sini semua kena belajar..so buat la ye,...jangan tak buat pulak..dah la br tukar ke opis ni huhuhu

ni br balik shopping kat alamanda..kita sempat grab perfume bodyshop 3 botol + lip gloss..dan baju anak2 2 pasang..yang tu je..skrg ni kita rasa sayang sangat nak belanja duit..adekah tabiat ku sudah berubah huhuhu...bagus jugak tukar ke sini...sifat boros mulai hilang heheh

korang cuti bila raya..kita cuti start jumaat minggu depan..sampai la seminggu..actually kita ade menda nak story..tp nanti la lepas raya kita bgtau ye..hmmm...cerita yang tak best sangat...hmmm...

okla setakat tu je..see u all in next entry..bye...


2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin