Wednesday, September 9, 2009

Update sket

Salam semua,

mesti korang boring kan..masuk2 blog ni dah lama tak update...kita bz kat opis dan bz jugak kat umah...masa skrg ni rasa sekejap sangat berlalu..memang rasa tak cukup masa bulan pose ni..yela kita sampai umah dah dekat kul 7..duk kejap relaks2 settlekan apa yang patut..pastu bukak puasa..pastu relaks jap...nanti kul 10 nak kena masuk dapur kejap masak utk sahur..dah tak sempat nak masak waktu sahur...skrg ni nasi jadi menu utama waktu sahur..sebab awatif dah tak tinggal puasa...dia cuma tinggal dalam minggu pertama..start minggu lepas..sampai minggu ni dia puasa straight...dia kata dia nak puasa sampai dekat nak raya..alhamdulillah syukur sangat pada Allah kerana dia tahan....tenaga nya tak macam org puasa..maintain aje...tak pernah kata lapar...dia cuma kata lapar..masa dekat2 nak bukak..sbb makanan semua ade atas meja hehehe....

so minggu depan dah nak raya..ok kita nak buat list ni...

baju raya awa -settle..malah melebih lagi hubby beli
baju raya aimin - settle...lebih jugak..sandal sampai dua..kasut dia tak suka
baju raya adik - settle.....heheh

baju raya hubby -settle
baju raya kita - settle..

baju raya PIL -settle
baju raya ayah -settle..

kuih ..hubby punya dah settle..
kita punye yang tempah belum siap lagi...

so apa lagi....heehe..esok gaji plak huhuhuhuhu.....
tak de apa nak beli lg..tp mcm nak carik something apakah itu..hehehehe..

okla yang tu jela see u all in next entry ,..bye







2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin