Saturday, January 9, 2010

flashback 2009

Salam semua, ni kat opis hubby actually we all baru je balik dari genting highland..pastu hubby dapat call ade masalah kat opis dia..so dia angkut seme pi opis dia..so me ngan anak2 ade kat sini huhuhu
..tak sempat nak buat apa yang terjadi masa 2009..so hr ni ade kesempatan baik buat
ok...

flashback ek

Jan : Settle pasal rumah..kunci seme dapat...masa ni

Feb: Dah start basuh rumah seme...

Mac:Pi family day cherating..best sangat huhuhu

April:Pi bengkel kevin zahri hehe...dah lama tak diet..so kena start balik aaa

Mei ngan Jun tak de yang special

July : Dapat Naik pangkat..Alhamdulillah dan beli kereta baru MPV pertama di Malaysia

Aug: Masuk wad sebab Gastrik ..rupanya penyakit lain...batu dalam hempedu

Sept: Raya Plus Operation buang hempedu

Okt: Bz ngan outstation

Nov: Same goes with oct..bz outstation dan Kematian Ayahanda tercinta yang tak dapat nak diterima sepenuhnya hmmm :(

Dec: Bz ngan outstation dan macam2 kerja lagi end december

ok tu saje ..hmmm....

see u all in next entry..bye















2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin