Sunday, January 23, 2011

check up 34 weeks

Salam,

Hr selasa tu kita ada check up kat Annur Bangi, kita datang seawal 8 pagi, pun dah ramai preggie mommy yang menunggu, klinik dia bukak 8:30 pg...tp dalam 8:15 nurse keluar amik kad2 seme, dia kata tak leh masuk lagi sebab cleaner tengah bersihkan klinik lagi...dalam kul 8:25 am, klinik bukak , kita tanya nombor kita berapa sebab ingat nak gi makan sebab dah lapar yang amat huhuhu...dapat tahu no 4, kita pun pi makan kat tepi klinik annur,

Selepas makan, tengok2 nama kita dah terlepas huhuhu untuk cek urine plus BP, tp takpe terus je gi cek, tunggu turn nak jumpa dr, mujur bawak netbook tak la bosan sangat huhuhu lepas tu,,dalam 30 minit tunggu, baru kita kena panggil...dr cek kandungan kita still breech lagi..dulu kepala kat atas sket, now dia melintang huhuhu...dr still mengharap yang baby akan turun tepat 36 weeks...hope so la...lepas tu dr kata kita ada masalah dengan MGTT test..yang amik baru2 ni...check kencing manis tu...huhuhu....mungkin sebab kita suka sangat makan nasi...kita kurang ngan kuih, roti tak leh masuk, biskut pun kita tak nak...kita nak benda kenyang2 hmm..sebab tu kot huhuhu

lepas tu dr kata kalau tak ok..dia bg borang untuk amik bsp, kena amik darah 4 kali dalam satu hari..yang ni kita akan citer dalam next entry. Disebabkan tak ok, so dapatla borang tu..takpela untuk baby kita buat la apa2 je ..for the sake of my baby...terima jela...

ok setakat tu je untuk check up 34 weeks nanti kita citer pasal amik darah 4 kali sehari huhuhu




1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin