Tuesday, February 8, 2011

Check up 37 weeks

Salam,

Hr ni check up 37 weeks, cam biasa pi klinik tp hr ni nak makan pun rasa tak lalu, walaupun perut rasa lapar yang amat, nak tahu apa yang dr nak decide, hr ni klinik dr Kham, bukak awal sebab rupa2nya dia ada kes orang nak bersalin, so takpela settle awal balik awal, yang peliknya kita no 1, tp dipanggil no 4, rasanya nurse tu salah, sampaikan dr kham cakap, dia pelik nape patient no 1 tak masuk2 huhuhu, nak wat camne huhuhu, angin gak kita tapi benda kecik je , yang lebih besar kita nak tahu

Dr check, yup still breech, baby tak nak jugak turun duk kat tempat sepatutnya, soooooo wat to do, dr suruh tunggu minggu depan, tp kita dah malas dah, sebab selalunya result dia amatla mengecewakan so dr decide c-zer je, c-zer pun c-zer la, kita ok je, walaupun tak pernah rasa hmmmm, ade rasa kecewa sebab anak2 kita tak pernah ada yang c-zer huhuhu, tp anggapla pengalaman dengan anak no 4 ni huhuhu

Doakan la kita selamat ye kengkawan, insyaAllah c-zer minggu depan masa cuti maulidur rasul hmmm :)





0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin