Friday, March 18, 2011

program pengurusan badan

Huhuhu...td my consultant sudah datang...untuk bg remind yang kita kena start balik program pengurusan badan kita yang telah tertangguh akibat pregnant dan bersalin...now...tadi dah timbang berat bdn kita turun dalam 14 kg ...huhuhu banyak gak ye...

now kita punye target lagi 13kg nak turun..tu dalam sebulan leh turun 14 kg...without doing anything...now....13 kg sebulan lagi...boleh la kot kan..ayat sedapkan hati...support tau koranggg....huhuhu.....(paksa2 orang lak hehehe)

okla yang tu je...saje je nak update..baby tengah tido ni kalau tak..kita pegang je netbook dia pun bangun la hehe






1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin