Thursday, April 28, 2011

Berada di Kuantan

skrg kita berada di kuantan , seri malaysia kuantan...mujur hubby buat kerja dalam 1-2 jam je kalau tak boring nya huhuhu....

selasa hr tu bertolak ke kluang kul 9 pg..sampai ke sana dalam kul 12..check in di nagaria inn..pukul 12:30..makan2 ..lepaks di bilik hotel...lepas tu hubby pi kerja dalam kul 2...sementara hubby pi kerja berperang kita ngan budak2 ni dalam bilik hotel huhuhu..pukul 4 hubby balik..rehat2 jap...
5:30 keluat pi kluang mall.....boleh la cuci2 mata jap...

rabu pg bertolak ke mersing, tak leh masuk hotel kena check in kul 3 kat seri malaysia mersing...penatnya..pi makan, tunggu hubby kerja..kita duk dalam keta ngan anak2 mujur masa ni hubby buat kerja dalam setengah jam je...sempat ke karnival..sempat membeli baju huhuhu....adalah benda yang dibeli masa kat sana buat kenangan...pastu check in di seri malaysia mersing..petang dalam kul 5 budak2 ni swim kat pool....pastu lepas maghrib keluar makan di medan ikan bakar mersing restoran brother joe...

khamis, bertolak ke kuantan, sampai kuantan dalam 12:30 tunggu hubby buat kerja dalam 1 jam setengah dalam keta....pastu ke kuantan parade makan tengahari balik cek in di seri malaysia kuantan...malam ni pi makan kat ana ikan bakar petai..best gak sedap ikan bakar dia..cubala namti...gambar tak amikla korang..tak sempat huhuhu

yang tu je bye


1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin