Friday, April 15, 2011

My time table kat umah


6:10 : Celik mata, sambil susukan baby..sementara tu dengar hubby kejutkan kakak ngan adik bangun pi sekolah

6:30 : hubby dan anak2 pi sekolah, me buat apa? still susukan baby..(baby tak nak berenggang weii)

6:40 : Subuh jap..sementara baby tido...

kalau rasa ngantuk, sambung tido, kalau tak, layan la baby..

sampai kul 9

9:00: letak bb kat luar, kita pi gosok gigi + basuh muka..tak mandi lagi masa ni sebab baby bangun

9:30 : turun bawah buat air milo + air suam...bekfes roti 4 keping, pastu minum jamu

10:00 : Mandikan baby

10:30: tidokan baby..kalau tak letakla dia atas rocking chair...sementara tengok dia ok..letak baju dalam washing machine.., sidai baju kalau ada..

11:00-12:00: main internet sambil layan baby...

12:00: tengok tv jap..

kat umah memang tak masak, memang tak boleh sebab baby kejap bangun kejap tido..erti kata lain siang tak tido sangat..penat weiii..

2:00 : lunch ngan roti atau benda2 lain kalau ada plus solat zohor plus mandi..tengok mandi pun lambat

3:00-6:30: tengok tv, main internet, layan baby, tu jela..kalau sempat kemas rumah, sapu2 kalau tak macam tu jela..memang tak leh nak wat kerja...so jangan la jeles ye kengkawan lain kalau time table korang tak macam kita huhuhu..sapa yang jeles kat sapa ni ehhehehe

ok tu je la bye






1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin