Friday, April 13, 2012

salam pg jumaat 13/4/2012

Salam,

apa nak citer ek..dah jumaat pon kan...dah lama tak buat aktiviti update blog pagi2 ehhee....skrg cam rutin tu dah nak bermula kembali...tupun kalau sempat la...hehe...kadang2 bz ngan outstation...pg td ujan...kelam kabut sket la..nak antar azzahra ke pasti lepas tu nak kejar bas aimin kat nursery dia....sebab dah berpayung bagai kan...tp mujola tak lambat sangat...ammar pun cam tak sihat sangat...badan dia cam dedar2 sket...tp tula kena hantar jugak sebab kita pun banyak kerja kat opis ,..minggu depan keluar lagi huhuhu...


okla korang..stop dulu..nanti kita sambung lagi till then bye..amikla 65 kuntum bunga rose hehe..

sumber from pakcik google...







2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin