Friday, February 22, 2013

saya rasa nak bercuti laaa


Salam jumaat,

Bila saya dok bukak blog orang dok citer pasal cuti bestnyeeee...rasa nak bercuti jugak la..huhuhu....rasa cam nak jalan2 tengok tempat org...sambil2 shopping bawak anak2 main swimming pool. huhuhu pastu duk berselimut dalam econ ..nak apa2 mintak receptionist waaa cam heaven gitu hahaha...sebenarnya ko ni gian nak duk hotel ke huhuhu...bukann... kalau nak duk hotel...outstation je cukup selalu je dapat duk hotel..huhuhuhu....cuma rasa cam nak relakskan diri dengan family...hmmm.......tp tula...bila ntah...kena plan bebetul ni....bukan nak jauh2 pun..bagan lalang atau melaka pun ok huhuhu

sebab selalunya kalau bercuti balik kg je..ataupun masa hubby outstation huhuhu....

nak bercuti...relakskan minda.....ke aku stress sebenarnya hahaha tak sedorrr



2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin