Monday, January 13, 2014

salam hari isnin

minggu ni hari isnin je saya kerja...esok sampai ahad cotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .....ingat nak balik kg....dah lama dah tak balik....hmmm...sedih la plak rasa..huhu ..

weekend baru2 ni tak de apa...duk relaks , masak, kemas, relaks, tengom tv, padahal soalan assignment dah kuar huhuhu....

sabtu pagi terus masak lauk terus brunch, petang masak plak..kebetulan adik ipar dia dah habis exam nak balik kg...masak awal2 sket..bg kenyang2 dulu baru la dia bertolak balik ke terengganu...

pastu ahad..pagi keluar makan, beli barang2 beras semua tu kat TESCO, pastu balik rehat la ngan anak2...petang masuk dapur...

semalam sempat workout satu jam...best la....berpeluh2 lama beno tak berpeluh cam tu....tp kena wat slow2 kot sebab lama tak buat...apapun best la...

okla korang ni macam tak de kerja sangat la..ni pun tadi perutusan tahun baru....okla korang jumpa lagi la nanti ..ok bye....


2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin