Wednesday, January 22, 2014

time to update blog

salam u ols..dah nak balik kita baru update blog,....ok la kan....hari ni flu quite bad...dr dah siap bagi mc ok...tp kan..semangat kerja kita sangat tinggi jadi kita ke opis..jugak..dr bagi two days mc huhuhu..tp end up nye kita kata saya nak gi opis..last dia kata takpe..saya bagi 2 hari simpan untuk esok jugak..hmm ok la doc..watever la..tenkiu doc...walaupun hidung kadang2 tersumbat kadang2 ok..tp buat la kerja jugak...apapun saya nak rezeki berkat untuk anak2 dan kehidupan kami sekeluarga...


ok...so let me tell you what happened last week , usually bila balik kampung, tak sempat nak kemana2...cuma tempat yang selalu pergi, pantai....(wajib) sebab bawak anak2 dan anak sedara berlibur(fuyoo ayat baru ) huhuh...so i told my hubby, apa kata kita bawak anak2 pergi tengok apa yang ada kat terengganu ni.pikir punya pikir..so we decided to go to Masjid Kristal , pernah la pergi..tapi masa tu anak2 seme kecik2 belaka..so they didn't know how to appreciate apa yang indah depan mata..seperti kata aimin..bestnya boleh tengok depan mata...


jadi inila masjid kristal..kita orang terengganu sangat bangga ok


azzahra dengan peace nya...


apa yang korang tengok tu, b, wat r u looking for?



ammar nak sentuh pokok tu



abah and his son


gambar belakang..


ada lagi gambar nanti kita masukkan la..nak letak gambar.banyak2 cam tak leh je blog ni hari ni..

ok see u when i see u...

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin