Friday, April 11, 2014

Alhamdulillah syukur....apc 2013

Masa kursus kat INTAN bulan 3 baru ni..hari 1st kot...masa minum pagi boss call..tekejut den apa hal boss call ni...nak suruh balik opis ke..alamak baru 1st day...pastu boss kata tahniah ye...puan f****, kenapa boss? pastu boss gelak...pastu boss cakap....tahniah sebab dapat anugerah perkhidmatan c******* tau la kan...dia call sebab nak tanya pasal kehadiran semua ke majlis apc tu huhuhu....tekejut pun ada tak percaya pun ada.....pastu esoknya opismate siap hantar wattsapp gambar surat lagi memang confirmla....dalam hati tak de perasaan...gembira ke sedih ke...tp disudut hati tu syukur alhamdulillah.....sebab 1st time dapat..orang lain dah banyak kali..masa duduk opis lama dulu..satu unit pun tak dapat..tiap2 tahun....hanya bosses je yg dapat dan senior..yang lain tak de..sampaila masing2 naik pangkat....tp bila kita keluar..diorang dapat boss baru tiap2 tahun ada je kuota alhamdulillah la untuk diaorang.....so kat sini..namanya pun kementeria..lain la pulak pesen..tak kira orang tu baru masuk ke apa..asal cemerlang dapat la....dan diperakukan boss dapat la...tahun lepas rezeki kita...rasa tahun lepas....banyak kerja dalaman tak banyak keluar..boleh kira berapa os je ada....sebab tu boss nampak asyik duk opis je..hahahah.....


so ini bersama opismate....masa hari kejadian


alhamdulillah..thanks Allah, thanks bosses for trust me...



ok ni tempat duduk ..no nya



ni masa TPM bagi speech...Tan Sri Dato' Hj Muhyiddin Bin Yassin


ni bukunye


selfie ngan fareeda aisya..meraikan apc dengan tudung fareeda....i likeeeeee


ok yang tu sajala..ye....bukan tujuan menunjuk2 ..tapi apa yang happy i kongsi...sedih pun i kongsi..tak salah kan....kalau rasa tak puas hati maafkan saya....setiap orang Allah tetapkan rezeki masing2...mungkin bukan hari ni...esokla pulak...terima dengan redha dan syukurrr......

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin