Wednesday, December 31, 2008

Today at 31.12.2008

Salam pg rabu,

tik tok tik tok..cepat je hari2 berlalu kan..ni dah 31st december penghujung untuk tahun ni...kita sebenarnya tak set apa2 pun azam untuk tahun 2008...sebab kita tahu azam bukan senang nak dicapai...jadinye untuk tahun 2009..kita tak set apa2 azam..biarla semuanya terjadi dgn sendiri cewah...hehe...cuma kita ade wishlist yang perlu kita penuhi hehehe...
(kalau dapatttt...hiks)

sedar tak sedar dah 7 bulan kita berblog...dari main2 jadi suka la plak..walaupun kadang2 mood kita tak menentu...tp blog ni dah jadi sebahagian dari diri kita...at least apa2 perasaan pun boleh dilepaskan melalui blog..cuma kengkadang org salah tafsirkan blog ni. kita cuma blogkan dalam 50% je apa yang jadi pada kita dalam blog ni..kita tak perlu nak citer semua pasal diri kita..sebab apa pun blog still in the cyber...maksud kita ...kita tak nak reveal diri kita sangat pada dunia cyber ni..kita tak tahu perasaan org..so mana2 yang penting simpan untuk diri kita sendiri..for safety...sebab tu kita tak bgtau nama kita apa, kerja kat mana ..cukupla kengkawan yang mengenali diri kita tahu sapa kita..nak kenal lebih..kita beremail2 atau berchatting2 la ye hehehe..cukupla mengenali diri kita melalui tulisan kita dalam blog...tp kita takla limitkan ..semua org kita nak berkawan hehehe....cuma cyber ni bahaya kan...tgk berita tak..pasal blog yang mengecam Rasulullah S.A.W.. org tersebut pun tak tahu yang org lain menggunakan nama dan pekerjaan dia semua untuk diwujudkan dalam blog...sebenarnya siapa yang betul pun kita tak tahu..wallahualam..apa2 pun berhati2 la kengkawan..bahaya sebenarnya alam cyber ni...hmmm...

banyak pulak bersyarah, tadi kita bekfes kat MCD...sekali sekala...hehe..bosan dah..kita kurang selera sekarang ni..kalau makan yang bukan2 kan sakit perut..so baikla..jaga makan sket..hehe..
okla see u in the next entry....

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin