Monday, May 26, 2014

kecelaruan fikiran huhuhu

Kita kan sekarang ni ada 3 benda yang kita nak yang duk main dalam kepala...tapi duit yang dok ada...tu skit je...maknanya kalau beli salah satu dah tak leh beli yang lain dah la...maklumla bukan orang banyak duit hahaha....so kena pilih yang mana salah satu wish list nye kat bawah ni aghhhh....kita ada survey beberapa design cantikkan 

yang ni simple




yang ni memang la cantik

yang ni pun


yang ni dah tengok kat habib semalam huhuhu sangat cantik..


ni pun wishlist ...hmmm senang nak buat assignment maklumler study lagi hahaha

yang ni pun ye...hmmm..

so kena wat solat istikharah ni...mana satu pilihan hati huhuhu..k la korang saje je ni,....hari ni banyak kerja nak kena settle ..bye

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin