Friday, July 3, 2015

oh! saya masih tidak dapat melupakan awak huhuhu

kenapa awak melupakan saya..tiada kabar berita huhuhu....saya tetap ingat awak sampai bila2 ..huhuhu suspen kan ...kan...bukan pasal cintan cintun la ni..i dah kawin hahaha


saya masih tidak dapat melupakan english style....decoration laaa......saya rasa english deco dah lama lupakan saya...huhuhu sebab dah lama dah saya tak buat apa-apa kat rumah saya ni...basuh bunga 2 3 bulan yang lalu yang last.ooooo....tak sempat la nak deco ....dah rindduuuu sangat....jom sebab saya rindu jom tgk gambar dari pakcik google ilham untuk diri sendiri untuk korang jgk sebab nak raya ni




cantik kan..comeiii












harap2 tercapaila hasrat ni huhuhu,...mendeco ni huhu

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin