Saturday, October 11, 2008

Nilai 3

tadi pi Nilai 3, antar adik ipar balik ke USIM, sebelum hantar dia blk ke asrama...pergi makan dulu..sebab hubby kata tak yah la..masak tengahari..makan je kat sana..masa ni dah kul 4 lebih..bayangkan baru nak makan tengahari ehehhe




spt biasa gambo awa hehe





hubby "berlakon" lagi...sebenarnya tak tahan dengar org karaoke kat belakang..ni hilang selera makan...






adik ipar ngan hubby...abang dan adik..lain betul muka dua beradik ni







adik minum sirap suam

air sirap awa


lps ni singgah kk home deco kat sini plak...sebabnya...masa kat umah tadi masa letak2 kuih dalam canister tu..hubby tanya nape beli 3 beli la 6...sebab tu la pergi jugak KK home deco ni..sebab nak cukupkan 6..sempatla beli mug 3 rm10 hehe..tadi pun kita tgk ramai beli canister..hmm....nak buat open house kot...:)...okla setakat ni dulu..rajin2 nanti kita amik gambo canister yang dah cukup 6 hehehe....macam banyak sgt kuih ehhehe

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin